Zlogonje (The Witch Hunters) dečiji film Raška Miljkovića biće prikazan u na Prvom Valter festu 2018. Centra za kulturu i turizam u Mladenovcu.

Zlogonje učestvuju u takmičarskom delu Valter festa 2018.

Čarobne moći prijateljstva daju snagu herojima u lovu na vešticu.

Zlogonje je topli film o rađanju prijateljstva, porodičnim vrednostima i moći pravog prijateljstva u rešavanju svih problema.

Ovaj avanturistički film fantazija za decu u režiji Raška Miljkovića, nastao je po motivima knjige O dugmetu i sreći, srpske spisateljice Jasminke Petrović, koja je učestvovala na pisanju scenarija pored Marka Manojklovića i Miloša Krečkovića..

Priča o Jovanu, desetogodišnjaku sa parcijalnom cerebralnom paralizom i svetu mašte u kom može da uradi sve što poželi. On je stidljiv, sa malo prijatelja. Često beži u svet mašte gde postaje superheroj koji se bori protiv kriminala. U svoju fantaziju uvlači i novu drugaricu iz odeljenje Milicu, koja veruje da je njena maćeha veštica koja je začarala njenog oca.

Režija: Raško Miljković

Glavne uloge tumače mladi glumci Mihajlo Milavić i Silma Mahmuti, a ostatak ekipe čine Jelena Đokić, Bojan Žirović, Dubravka Kovjanić, Olga Odanović, Jelena Jovanova, Stela Ćetković, Milutin Milošević, Milena Predić i Matija Popović.

 

Zlogonje najava

Zemlja: Srbija
Godina: 2018.
Trajanje: 90′
Režiser: Raško Miljković
Scenario: Miloš Krečković, Marko Manojlović, Jasminka Petrović
Uloge: Mihajlo Milavić, Silma Mahmuti, Jelena Đokić, Bojan Žirović, Dubravka Kovjanić, Jelena Jovanova …
Kamera: Miksa Anđelić
Kostimografija: Milena Milenković
Montaža: Đorđe Marković
Muzika: Nevena Glušica
Producenti: Marko Jocić, Jovana Karaulić
Izdavačka kuća: Akcija produkcija, Dream Factory Macedonia, This and That Production

Galerija slika

 

Ostavite komentar