Vojna akademija 5 je deo takmičarskog programa od 21h u subotu 26. oktobra Drugog Valter festa 2019. filmskog festivala koji organizuje Centar za kulturu i turizam Mladenovac.

Dobrodošli na obuku sa koje ćete jedva čekati da pobegnete.

 

Vojna akademija 5 je nastavak popularnog serijala  Dejana Zečevića, po scenariju Željka Hubača i Zorice Cvijetić-Todorović, koji donosi dalji zaplet junaka, ljubavne priče, borbe za opstanak i preživljavanje.

Poznati omiljeni junaci serijala Vojna akademija ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Vojna akademija 5 najava

Zemlja: Srbija
Godina: 2019.
Trajanje: 120′
Režiser: Dejan Zečević
Scenario: Željko Hubač, Zorica Cvijetić-Todorović
Uloge: Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, Ivan Mihailović, Dragana Dabović…
Kamera: Nikola Bošković, Saša Nikolić, Dragan Ožegović
Montaža: Aleksandar Popović
Scenograf: Aleksandar Cvijanović
Muzika: Nemanja Mosurović
Producent: Nebojša Garić
Kostimografija: Lana Pavlović
Distributer: ART VISTA

IMDB

Galerija slika

Ostavite komentar