Kao sedma umetnost, film je oduvek nosio jedinstvenost stvaralaca, karakteristike vremena i prostora sa kojeg dolazi. Želeći da mladima predstavi raznovrsnost pogleda na svet, tematika i specifičnosti kultura, Centar za kulturu Mladenovac organizuje filmske programe tako da budu zanimljivi za najširi krug ljubitelja ove umetnosti.

Pored redovnog bioskopskog repertoara, koji iz godine u godinu obeležavaju holivudski blokbasteri ali i kvalitetni evropski i svetski filmovi nezavisnih produkcija, Centar svoju filmsku ponudu obogatio je i filmovima koji se ne nalaze u ponudi domaćih distributera.

Posebna pažnja usmerena je na edukaciju te iz tog razloga Centar pokreće projekat pod imenom „Film Caffe“. Ideja je da se uz opuštenu atmosferu, uz osvežavajuće napitke, mladi upoznaju sa istorijom filma, najznačajnijim stvaraocima i bitnim ostvarenjima iz ove oblasti. Posle projekcije, publika će imati priliku da učestvuje u radu foruma a gostovanja naših istaknutih umetnika će ovaj forum učiniti još interesantnijim….

Film

ПАРК ЧУДЕСА – 24. април

четвртак 24. април у 18 часова ПАРК ЧУДЕСА СИНХРОНИЗОВАНО! Замислите јединствени, чаробни забавни...

Film

ХЕЛБОЈ – 11-12. април

четвртак-петак 11-12. април ХЕЛБОЈ Хелбој је ултимативни антихерој, плод нацистичког мистичног...

Film

ШАЗАМ! – 4-5. април

четвртак-петак 4-5. април од 20 часова ШАЗАМ! Редитељ филма ,,Анабел: Почетак” доноси адаптацију...

Film

ДАМБО – 11-12. април

четвртак-петак 11-12. април од 18 часова ДАМБО Оригинални наслов: Dumbo Почетак приказивања филма:...

Film

MИ – 21-22. март

четвртак-петак 21-22. март од 22.15 часова МИ   Добитник Оскара и визионар, Џордан Пил, враћа...

/* ]]> */