SVLAČENJE - Centar za kulturu Mladenovac

utorak 25. april u 20 časova
SVLAČENJE
 
Mirjana Bobić Mojsillović
SVLAčenje je savremena komedija, čija se radnja dogadja u jednom modnom salonu. Sredovečna žena dolazi kod poznate modne stilistkinje – na preobražaj imidža, kako bi je stilistkinja učinila mladjom, privlačnijom I modernijom za njenog muža, koji je takodje žrtva terora mladosti, vitkosti, fizičkog izgleda I trke za uspehom. Komad se bavi I brakom, istinama, lažima I opštim mestima naše stvarnosti.
U ovoj komediji naših naravi, podsmehu se izlažu i mnogi savremeni koncepti “modernosti”, ali se takodje odvija I jedna drama izmedju dve žene koje se prvi put sreću.
Ovde se radi o oblačenju, presvlačenju I svlačenju, u bukvalnom ali I u prenosnom smislu. Ko će biti obučen, ko svučen, a ko presvučen, ostaje publici da odluči. 
 
Igraju Jelica Sretenović i Katarina Žutić
TEkst I režija Mirjana Bobić Mojsilović
Produkcija Agencija Impressario
25-04-2017
20 časova
sala bioskopa
600 dinara

Na rasporedu

čet mar 22 @19:00 - 21:00
Francuski filmaski karavan - Kapetan Konan
čet mar 22 @19:00 - 17:00
Srtbija i Srbi na filmu u I svetskom ratu
pet mar 23 @19:00 - 21:00
Francuski filmski karavan - Kamij Klodel
pet mar 23 @19:00 - 17:00
Srtbija i Srbi na filmu u I svetskom ratu
sub mar 24 @19:00 - 17:00
Srtbija i Srbi na filmu u I svetskom ratu
ned mar 25 @19:00 - 17:00
Srtbija i Srbi na filmu u I svetskom ratu

Pozorišni program

Pozorišni programPozorišna umetnost je, kao jedna od nastarijih oblika umetnosti, prisutna u kulturnom životu Mladenovca već dugi niz godina. Brižljivim programskim odabirom, realizujemo gostovanja vrhunskih pozorišnih ostvarenja koja utiču na formiranje pozitivne teatarske atmosfere i edukaciju mlađih generacija u oblasti pozorišne umetnosti. Izbor gostujućih predstava bazira se na kvalitetu dramskih tekstova i samih predstava. U repertoarski raznolikoj ponudi, u kojoj se poštuju umetnički standardi, mesto su pronašle nove predstave koje su obeležile sezonu, kao i zapažene predstave iz prethodnih godina. Najznačajniji je podatak da na sceni Centra za kulturu Mladenovac često gostuju predstave neposredno nakon što su premijerno odigrane u Beogradu. Tako se pažljivim odabirom predstava po kriterijumima baziranim na kvalitetu, mladenovčanima pruža prilika da steknu uvid u magistralni tok teatarske produkcije, da se upoznaju sa radom najprestižnijih reditelja i na sceni vide najbolje domaće glumce.

Ko je na mreži ...

Ko je na mreži: 292 gostiju i nema prijavljenih članova

Radno vreme

Radno vreme blagajne:
PONEDELJAK - PETAK od 10:00 do 16:00*
*danima kada ima projekcija filma: sat vremena pre prve projekcije

Centar za kulturu Mladenovac je ustanova kulture GO Mladenovac.